check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail

DAB E.sybox mini 3 hydrofoorpomp met voordrukbeveiliging

DAB E.syline Dealer | 5 jaar garantie | Voeg gratis aansluitset toe
SKU: PO.02.100.115 | Groep: 651

€ 749,00

 € 1.064,80 - 30 %
Op voorraad
Aantal
 • support_agent  Advies op maat van onze specialisten

 • local_shipping  Levering in Nederland en België

 • phone Vragen? Bel 0341-269 243

DAB E.sybox mini 3 hydrofoorpomp met voordrukbeveiliging € 749,00

Omschrijving


DAB E.sybox mini 3: dé meest complete hydrofoorpomp

De DAB e.sybox mini is de meest complete en gebruiksvriendelijke hydrofoorpomp voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Met deze uiterst compacte hydrofoorpomp levert DAB een technisch kunststuk af die uw lage waterdruk moeiteloos verhoogt. De DAB Easybox is compact genoeg om overal in uw woning en bedrijfspand geplaatst te worden. De hydrofoorpomp is volledig frequentiegestuurd waarmee u flink bespaartop uw energiekosten. De hydrofoor pomp heeft een maximale pompcapaciteit van ruim 4800 liter per uur. Hiermee is deze hydrofoorpompveelzijdig inzetbaar en voert hij elke pompklus uit. Dit doet hij overigens fluisterstil.

Deze nieuwe uitvoering beschikt over een extra waaier, waardoor de pomp op minder toeren draait. Hierdoor produceert de DAB E.sybox mini slechts 45 decibel tijdens gebruik. Hiermee onderscheidt deze hydrofoorpomp zich nog meer van de rest.

Deze uitvoering inclusief voordrukbeveiliging voldoet aan alle gestelde eisen en normen conform de Nederlandse wetgeving voor aansluiting op het vaste drinkwaterleidingnet. Zo is deze Easybox voorzien van een voordruksensor.

Woont u in Nederland en wilt u de waterdruk verhogen van uw reguliere drinkwatervoorziening? Dan is deze uitvoering de juiste pomp voor u

De DAB E.sybox mini zet de nieuwe standaard op het gebied van waterdruk verhogen

De E.sybox is een volledig geïntegreerd systeem waarbij de hydraulische componenten worden aangestuurd door een volledig programmeerbare frequentieregelaar. Deze frequentieregeling zorgt dat de pomp zijn toerental aanpast op debenodigde waterbehoefte en bijbehorende druk. Dit resulteert in een zeer constante waterdruk en een besparing op uw energiekosten. Ten opzichte van een traditioneel hydrofoorpomp werkt de E.sybox mini 50% energiezuiniger. Daarnaast verlengt de frequentieregeling de levensduur van de DAB e.sybox mini hydrofoorpomp, zodat u zo lang mogelijk van de pomp geniet.

Innovatieve, hoogwaardige technieken

De watergekoelde motor werkt geluid reducerend dankzij de koelventilator. De motor heeft geen externe koeling nodig en kan daardoor ook in een kleine afgesloten ruimte worden geplaatst. Dankzij de terugslagklep is de pomp zowel verticaal als horizontaal te plaatsen. Het expansievat is geïntegreerd in het systeem en heeft een capaciteit van twee liter.

De anti-trillingsvoeten absorberen trillingen waardoor de E.sybox nog stiller en comfortabeler wordt. Ze zijn ontworpen voor zowel horizontale als verticale installatie. De compacte druktransmitter is voorzien een ingebouwde temperatuur sensor en flowsensor. Zo worden krijgt het systeem altijd de meest accurate informatie voor een optimale werking.

DAB e.sybox uitvoeringen

De E.sybox is leverbaar in verschillende uitvoeringen:

Fraaie looks

De prachtige Italiaans look van de pomp resulteerde in het winnen van de product design award 2013. Ook het hoge resolutie LCD-display mag fraai genoemd worden. Via dit display is de pomp gemakkelijk aan te sturen en krijgt u alle informatie die u nodig heeft.

Toepassingen

Deze hydrofoorpomp is ook in te stellen als een een zelfaanzuigende pomp. Hij heeft de capaciteit om maximaal 8 meter diep vanuit het water uit uw waterbron, breektank of regenwaterreservoir op te zuigen en dan tot de door u gewenste druk te verhogen. De druk van deze pomp is volledig regelbaar en kunt per 0,1 bar verhogen of verlagen. Of het nou gaat om de waterdruk verhogen van uw kantoor, woning of appartement: De DAB e.sybox mini KIWA hydrofoorpomp is uw alles-in-één-oplossing!


Handleiding van de DAB E.sybox mini Download de DAB E.sybox mini handleiding (PDF)


Specificaties DAB E.sybox mini

 • Voltage: 230V
 • Wattage: 850 Watt
 • Max. temperatuur vloeistof: 40 graden
 • Max. debiet: 4800 liter/uur
 • Geschikt voor aansluiting op waterleiding: Ja
 • Maximale opvoerhoogte: 55 Mwk / 5.5 bar
 • Aansluiting pers/aanzuigzijde: 1"/1"
 • Afmetingen (LxBxH): 27 x 23,8 x 43,8 cm 
 • Gewicht: 14,6 kg

Plus- en minpunten


 • check
  Energiezuinig
 • check
  Compact model
 • check
  Regelbare pomp
 • check
  Geschikt voor drukverhogen in huis

Eigenschappen


Materiaal
Kunststof
Max. opvoerhoogte
51-60 meter
Vermogen
850 watt
Voltage
230v
Aanzuigaansluiting
1"
Persaansluiting
1"

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews